Promociones Cinema+Pàrquing

CINEMA + APARCAMENT

CINEMA + APARCAMENT

Cinemes illa Carlemany regalarà un tiquet d’aparcament d’una hora a tothom qui compri una entrada per a qualsevol sessió de cinema de tarda o de nit dels diumenges 21 i 28 d’abril, 5, 12, 19 i 26 de maig i 2, 9 i 16 de juny de 2024.

BASES DE LA PROMOCIÓ

1/Aquest tiquet que es regalarà amb l’entrada dona dret a aparcar una hora de franc només a l’aparcament -interior o exterior- del centre comercial illa Carlemany.

2/El tiquet d’una hora de l’aparcament està valorat en 2,10 €, però en cap cas s’entregarà aquest valor en metàl·lic ni tampoc cap altre avantatge d’igual o similar valor si qui compra l’entrada renuncia al tiquet de l’aparcament.

3/El tiquet de l’aparcament serà vàlid des del diumenge que s’entrega i fins a les 23:59 h del divendres següent. Així doncs:
el del diumenge 21 d’abril serà vàlid fins a les 23:59 h del divendres 26 d’abril;
el del diumenge 28 d’abril serà vàlid fins a les 23:59 h del divendres 3 de maig;
el del diumenge 5 de maig serà vàlid fins a les 23:59 h del divendres 10 de maig;
el del diumenge 12 de maig serà vàlid fins a les 23:59 h del divendres 17 de maig;
el del diumenge 19 de maig serà vàlid fins a les 23:59 h del divendres 24 de maig;
el del diumenge 26 de maig serà vàlid fins a les 23:59 h del divendres 31 de maig;
el del diumenge 2 de juny serà vàlid fins a les 23:59 h del divendres 7 de juny;
el del diumenge 9 de juny serà vàlid fins a les 23:59 h del divendres 14 de juny;
el del diumenge 16 de juny serà vàlid fins a les 23:59 h del divendres 21 de juny.

4/L’hora de franc es descomptarà de l’import total de l’estada a l’aparcament en el moment de fer el pagament en qualsevol caixer automàtic de la planta baixa o de la planta -1 o bé directament a la Caixa central de l’aparcament, atesa presencialment fins a les 22 h. En el cas de que l’estada a l’aparcament fos inferior a una hora, no es compensarà ni amb un altre tiquet ni en metàl·lic l’estona no consumida.

5/ El personal de la taquilla de Cinemes illa Carlemany segellarà l’entrada en el moment que entregarà el tiquet d’aparcament corresponent, com a prova de l’entrega. En el cas de comprar l’entrada a l’ATM o bé al web, serà en el moment de validar l’entrada a la taquilla quan el personal de Cinemes illa Carlemany entregarà el val d’aparcament corresponent i aplicarà el mecanisme de control oportú per a l’entrega.

6/No es permet reclamar el tiquet d’aparcament un cop finalitzi la sessió per la qual era vàlida l’entrada.

7/No rebran el tiquet d’aparcament aquelles persones que disposin d’alguna invitació i en vulguin gaudir en les sessions de tarda o de nit dels diumenges en els quals és vigent la promoció.

8/Aquesta promoció no és vàlida per entrades de les matinals dels diumenges.

9/Queda totalment prohibida la venda del tiquet d’aparcament obtingut amb la promoció, reservant-se Cinemes illa Carlemany les accions legals que cregui oportunes contra qui contravinguin aquesta norma.

10/En rebre el tiquet de l’aparcament quan es compra o valida l’entrada, s’accepten aquestes normes de la promoció, exposades a les taquilles i al web de Cinemes illa Carlemany. La versió en català d’aquesta normativa serà la única vàlida en cas de dubtes en la interpretació.