entrades cinema andorra illa carlemany pelicula crispetes lleure sortir

AVÍS LEGAL

AVÍS LEGAL

En compliment del que preveu la Llei 12/2013, del 13 de juny, que regula el comerç i el comerç electrònic, així com la Llei 35/2014, del 27 de novembre, de serveis de confiança electrònica, en el present Avís Legal s’informa que www.illa.ad i www.cinemesilla.com són dominis de l’empresa GESTORA DEL CENTRE ILLA CARLEMANY, S.L.U., amb domicili social a Av. Carlemany, 68, C. C. Illa Carlemany, despatx 501, AD700 ESCALDES-ENGORDANY (PRINCIPAT D’ANDORRA), telèfon +376 892 000 i correu electrònic info@illa.ad.

Inscrita al Registre de Societats del Principat d’Andorra amb el número 6256 i amb número de registre tributari L-701412-V.

Dades d’identificació del Responsable del Tractament i domicili on es porta a terme el tractament:
GESTORA DEL CENTRE ILLA CARLEMANY, S.L.U.
Av. Carlemany68. Centre comercial illa Carlemany. Despatx 501.
AD700 Escaldes-Engordany

Per a més informació, podeu posar-vos en contacte amb la nostra delegada de protecció de dades (DPD), que us resoldrà qualsevol dubte o us farà qualsevol aclariment al respecte. Les seves dades de contacte són: Berta Faura DPD Centre Comercial Illa Carlemany lqpd@grupcm.com.

ACCÉS I USUARIS

Qui hi accedeix al lloc web www.illa.ad i a www.cinemesilla.com té la condició d’usuari o usuària i expressa l’acceptació plena -i sense reserves- de totes i cadascuna de les presents condicions d’ús.

La prestació dels serveis bàsics dels dos llocs web té caràcter gratuït. No obstant això, GESTORA DEL CENTRE ILLA CARLEMANY, S.L.U. es reserva la possibilitat de condicionar l’accés a determinats serveis previ registre dels usuaris, omplint el corresponent formulari d’alta d’inscripció o bé acceptant que les seves dades formin part de la base de dades que permet enviar-los el butlletí d’informació o newsletter.

Quan calgui que els usuaris es registrin com a usuaris registrats o aportin dades personals per poder accedir a algun dels serveis específics, com els de compra d’entrades o de menús crispetes del web de CINEMES ILLA CARLEMANY, a la recollida i tractament, conservació i drets de les seves dades personals se’ls aplicarà el que disposa l’epígraf sobre Política de Privadesa i Condicions de Compra.

Els usuaris es comprometen a utilitzar els llocs web i els seus serveis i continguts sense contravenir la legislació vigent, la bona fe, els usos generalment acceptats i l’ordre públic. Així mateix, queda prohibit l’ús dels webs amb finalitats il·lícites o lesives contra GESTORA DEL CENTRE ILLA CARLEMANY, S.L.U., qualsevol de les societats del seu grup o qualsevol tercer que, de qualsevol manera, puguin causar perjudici o impedir el funcionament normal dels llocs web.